X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Va reusi Laurentiu sa imblanzeasca “scorpia” din Bernice?

Cea de-a doua gala live X Factor le aduce povesti despre linia subtire dintre dragoste si ura, stari traite de o parte dintre concurenti, chiar in casa X Factor. Ioan Man si-a cunoscut actuala iubita la X Factor, Natalia Segelean a fost recent ceruta in casatorie de iubitul ei, iar Bernice si Laurentiu experimenteaza dragostea si ura in cele doua extreme: sunt la cutite in spatele scenei, dar functioneaza “ca un ceas elvetian pe scena”, spune Delia.

Bernice si Laurentiu sunt o trupa formata in bootcamp, cand juriul le-a dat de ales: merg in etapa urmatoare ca trupa sau parasesc competitia. Extrem de talentati amandoi, Bernice si Laurentiu au uimit de fiecare data cu prestatia lor pe scena, insa in spatele ei,conflictele mocnesc si din cand in cand iau proportii. Saptamanile de pregatiri si repetitii inainte de galele live au amplificat tenisiunile dintre cei doi, lucru care insa nu s-a vazut duminica trecuta pe scena, cand Bernice si Laurentiu au interpretat melodia „Playing with fire”, a Paulei Seling si Ovi. Tinerii au reusit sa smulga nu doar aprecierile juriului, ci si voturile publicului, care i-a salvat de la eliminare. Conflictul dintre ei nu o ingrijoreaza insa pe Delia. Jurata are incredere in concurentii ei si declara ca “Se cearta mereu, dar pe scena functioneaza ca un ceas elvetian. Si pentru moment, asta conteaza. Am mare incredere in ei si in show-ul pe care il pot face pe scena”.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook