X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Verdict urmărit cu sufletul la gură de după cortinele de la X Factor!

O mare de oameni s-a strâns în fața monitorului de dupa cortine pentru a urmări un duel cu totul neașteptat, cel dintre Mădălina Lefter și Ana Maria Mihăieș. Pe canapea, zâmbărețului Florin Ristei i s-a șters surâsul de pe buze, în timp ce Alex Mațaev a privit încordat prestația celor două junioare.

Inevitabil, cei doi s-au pus în pielea colegelor sale, pe chipurile lor citindu-se îngrijorarea și teama. Ce-i drept, la un moment dat, fiecare dintre ei va avea de înfruntat emoțiile duelului, dar numai unul singur va câștiga titlul de X Factor!

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook