X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Veronica si dorinta ei mai putin obisnuita

O concurenta X Factor a surprins juriul in timpul auditiilor cu povestea ei incredibila de viata, dar si cu planurile de viitor. Veronica Fermecatoarea, dupa cum singura se recomanda, le-a povestit juratilor X Factor despre trecutul sau sentimental si le-a marturisit ca si-ar dori sa aiba un iubit marinar. Daca s-ar putea, chiar pe presedintele Traian Basescu.

Veronica e trecuta de prima tinerete, dar asta nu o impiedica sa viseze ca poate avea cariera pe care si-a dorit-o in tinerete si la varsta de acum. Astfel, a venit in fata juriului X Factor gata sa ii convinga pe cei trei ca are calitatile necesare pentru a trece in etapa urmatoare. Intrigati de aparitia sa… cel putin surprinzatoare, juratii X Factor nu s-au abtinut sa nu ii puna tot felul de intrebari, iar femeia a raspuns plina de mandrie.

Cum a fost viata Veronicai Fermecatoarea pana acum puteti afla duminica, de la 20.30. Indiciu: de-a lungul anilor, i-au facut curte de la gropari la piloti de aviatie iar in anii ce vor veni spera sa se intalneasca cu un marinar, precum presedintele Traian Basescu.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook