X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Vikingii nordici: Tudor, Flavia si Surany, singurii care chiar se simt o trupa

Uneori, cand spui DA, nici nu stii la ce te inhami. E cazul celor doi pustani, Laurentiu Barzoi si Bernice Chitiul. Orice ar face, nu par sa se puna de acord. Dupa o zi intreaga de repetitii, domnisoara a schimbat modul de interepetare. Dar e in regula, pentru ca “Mi-am dedicat toata ziua de ieri, am zis ca stau cu el pana dimineata, numai sa invete”. Asa o domnisoara binevoitoare... “Dar daca el nu poate, nu e vina mea”. Pardon, ce ziceam?!

In rochita rosie cu pantofiori cu… ciucuri, Bernice l-a luat de mana pe Laur si au cantat. “I Want to Spend My Lifetime Loving You”, versiunea in duet a lui Erik Santos si Sheryn Regis. Elegant, cu papion si freza impecabila, pustiul a fost fidel melodiei. Bernice, asa cum ne-a obisnuit, a.. ornamentat-o. Lui Mitza i-a placut. “Astia mici au trait ma, erau ca pe scena, Romeo si Julieta!”. Asta inseamna sa iti versi emotiile negative in muzica si sa le purifici cu fiecare acord.

In bootcamp, celor trei blonzi ramasi, Tudor Gliga, Flavia Hojda si Surany Botond, li s-a propus sa mearga mai departe ca trupa. Au acceptat, cu zambetul pe buze, asa ca au fost denumiti Nord X si trimisi Deliei. La urma urmei, cine poate sa isi dea mai bine cu parerea, decat experta noastra cu cosite blonde? Cei trei au ales “Got My Mind Set On You” si au adus buna dispozitie cu ei. Mitza e incantat: “Dintre toti, voi chiar ati aratat ca un grup. Si ati cantat foarte bine!”.

Dupa o discutie cu Bittman, Delia si colegul jurat au vorbit cu toata lumea. Lucrurile nu puteau ramane asa. Cei doi tineri, reuniti sub numele de 2 B, mai au o sansa. Laurentiu a fost cel mai emotionat de rasturnarea de situatie: “Va multumesc. Aici m-ai facut sa ma simt cu adevarat un artist!”.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook