X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Vrea sa ramana in istorie … el e Alexandru Popica

Alexandru Pop

Il recomanda tinuta… Tricou albastru intens si jeansi scurti, mulate pe un corp nu prea dus la sala, ca sa nu fim rautaciosi. Alexandru Pop isi doreste cel mai mult pe lumea asta sa ramana in istorie si X Factor este cea mai buna ocazie.

Mai incearca o data… ar vrea Acapella, dar Bittman il face sa fredoneze “Si baietii plang cateodata”. Reuseste sa-l enerveze pe cel mai calm jurat cu atitudinea sa. „Chiar mi-a sarit tandara. Eu am senzatia ca iti bati joc de noi. Daca tu crezi ca suntem o gasca de nebuni si de prosti care stam sa ne uitam la tine, te inseli. Te rog sa iesi in momentul asta”, afirma Bittman.

Si Cheloo, deranjat, ii da “dezlegare” sa plece, dar vrea sa-l ia la bataie inainte: „Trebuie neaparat sa trecem peste formatul emisiunii, sa-l calcam in picioare.”

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook