X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

X Factor 2013 a ajuns la Bucuresti! Tudor Turcu te incurajeaza

Tudor Turcu, castigatorul celui de-al doilea sezon X Factor a retrait in aceasta dimineata, pentru cateva clipe, emotiile primilor pasi in lumea celebritatii.

Sute de oameni s-au strans inca de la primele ore ale diminetii in fata Palatului Copiilor din Bucuresti, gata sa demonstreze ca au factorul X. Cu totii au infruntat caldura si au asteptat sa convinga ca au voce si charisma, ca pot face show si pot transmite emotie.

Tudor Turcu, castigatorul celui de-al doilea sezon X Factor a fost si el prezent la auditii si a refacut primii pasi care l-au condus spre marele premiu de 200.000. A trecut pe la pupitrul de inscrieri, ar fi primit o bratara rosie, daca ar mai fi participat si anul acesta, i-ar fi asteptat pe Razvan si Dani, ar fi filmat cateva cadre si ar fi intrat cu inima cat un purice in sala de auditii. Astazi insa, Tudor a trecut pe la inregistrari, dar doar pentru a saluta echipa si a mers direct in mijlocul concurentilor, urandu-le bafta. Le-a transmis sa ramana mereu naturali si sa-si pastreze emotiile, pentru ca altfel nu au ce cauta la X Factor.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook