X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

X Factor Gala 5 Live va fi difuzata SAMBATA, 8 decembrie!

In cea de-a cincea gala live X Factor, difuzata de Antena 1, sambata, de la 20.30, finalistii ramasi in concurs vor trebui sa interpreteze piese ale regilor muzicii pop si rock, respectiv Michael Jackson si Elvis Presley.

Nu uitati: concurentii ramasi in joc sunt Ioan Man, Natalia Segelean, Dragos Udila, Tudor Turcu, Ioana Anuta, Iulia Manolache si trupa RED. Delia va trebui sa faca eforturi pentru a le tine pe fetele RED in concurs, altfel va fi prima jurata ramasa fara ucenici. Cheloo este cel mai increzator mentor la ora actuala, avand 4 finalisti ramasi in concurs.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook