X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

X Factor: “Mi-e frica sa n-o manance de vie!”

Putin emotionata in culise, Iulia a fost imediat linistita de Razvan: „Nu iti fie frica de jurati, le-am pus ceva in ceai de dimineata, sa se linisteasca”. Concurenta i-a impresionat de la primele acorduri ale piesei „Girl on fire”, atat pe cei trei jurati, cat si pe cei din sala. Ba mai mult, acestia i-au marturisit ca e demna de toata admiratia pentru ca studiaza chitara si face canto de la varsta de 10 ani.

„Iulia face parte dintr-o categorie de oameni cu suflet, cu o caldura extraordinara si s-ar putea ca publicul sa o iubeasca tocmai pentru asta!” a marturisit Dan Bittman, care totodata a recunoscut ca se teme pentru Iulia, atunci cand va intra in contact cu celelalte fete: „Iulia e foarte sensibila, mi-e teama sa n-o manance de vie!”. Pana atunci insa, concurenta a primit trei „DA” in etapa auditiilor si merge mai departe in super show-ul X Factor.

Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook