X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

X Factor Romania la Cluj Napoca!!

Maine, echipa X Factor le da intalnire la Iulius Mall, incepand cu ora 09:00, urmand ca de aici, caravana sa ajunga la Iasi, pe 11 iunie, la Constanta pe 14 iunie, pentru ca prima faza a auditiilor sa se incheie in Bucuresti, pe 17 iunie. Inscrierile continua inca pe www.xfactor.a1.ro.

Caravana X Factor ajunge maine la Cluj, orasul din care provine concurentul Ioan Man, cel care in sezonul trecut l-a impresionat pana la lacrimi pe Dan Bittman. Este mai mult decat un concurent care are factorul X, este un exemplu de vointa si optimism.

Dupa ce craiovenii si aradenii au demonstrat ca factorul X da dependenta si au raspuns prezent intalnirii cu echipa X Factor, dornici sa demonstreze ca pot face show, pot transmite emotie, au voce, charisma și prezenta scenica, a venit randul clujenilor sa faca primii pasi pe drumul catre celebritate.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook