X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

X Factor sezonul 2: 196 de concurenti se lupta pentru faima si un premiu in valoare de 200.000 euro!

X Factor revine in forta din toamna cu sezonul al doilea al show-ului muzical ce a incantat Romania. Delia, Cheloo si Dan Bittman vor decide soarta concurentilor X Factor incepand cu 23 septembrie, iar cel mai bun cantaret si entertainer, urmatorul star al Romaniei, va pleca acasa cu un premiu in valoare de 200.000 de euro, stiind ca viata lui nu va mai fi niciodata aceeasi.

Anul acesta, mii de oameni au venit la preselectii cu speranta ca talentul lor va fi recunoscut de nume grele din industria muzicii. Din ei, 315 concurenti au cantat in fata juriului exigent, in cele 7 zile de auditii. Doar 196 dintre ei au fost acceptati in bootcamp. Acolo, ei isi antreneaza vocile, isi perfectioneaza aparitiile pe scena iar unii dintre ei trec printr-un makeover surprinzator.

Dupa 3 zile de bootcamp, cei mai buni 24 de aspiranti se vor “duela” pe scena X Factor. La ce se pot astepta fanii show-ului? Euforie, reactii explozive, momente inedite si muzica de calitate, interpretata de cele mai bune voci ale Romaniei.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook