X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

X Factor: Sezonul 2, episodul 14

Episod X Factor: Sezonul 2, episodul 14

Show-ul a debutat cu un moment special MJ – Craig Harrison, una din cele mai populare sosii ale sale, a facut spectacol pe hit-ul “BAD” al regretatului star.

Dintre finalisti, Tudor Turcu a iesit la sorti primul si a deschis gala cu un cantec… rock, asa cum ne si asteptam, al inconfundabilului Elvis Presley. Atat fetele, cat si baietii, au cantat varianta proprie a cantecelor precum “The Way You Make Me Feel”, “Thriller”, “Billie Jean”, “Can’t Help Falling in Love”, “Always On My Mind”, etc.

Printre momentele muzicale, Iulia Manolache a mai primit o surpriza: echipa X Factor i-a adus pe cei dragi ei mai aproape, chiar pe scena X Factor.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook