X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

X-Factor, varianta UK: Gary Barlow va fi inlocuit in juriu de un fost participant

X-Factor, varianta UK: Gary Barlow va fi inlocuit in juriu de un fost participant

Producatorii show-ului X-Factor din Marea Britanie nu au stat prea mult pe ganduri pentru a ii gasi un inlocuitor celebrului Gary Barlow. S-au orientat rapid si au decis sa-l instaleze in fotoliul juratilor pe Olly Murs, un fost participant, care a impresionat pe toata lumea atunci cand a incercat sa cucereasca marele premiu.

Murs a ocupat la final locul al doilea, insa prestatiile sale vocale si modul in care s-a implicat in show l-au transformat intr-unul dintre cei mai apreciati concurenti X-Factor. Cu o personalitate efervescenta, Olly este considerat de catre participanti drept inlocuitorul perfect pentru Gary Barlow, fostul lider al trupei Take That anuntandu-si retragerea la finele sezonului actual.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook