X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

XFactor Iasi – Moldovencele vor sa arate ca au factorul X!

Dupa succesul de la Cluj, caravana X Factor si-a continuat drumul, in cautarea concurentului cu factorul X. Acum suntem la Iasi, unde se asteapta un show la fel de incendiar! Inca dis de dimineata, sute de oameni s-au adunat in fata Casei de Cultura a Studentilor, pentru a prinde un loc in sala si pentru a se afla in culisele unuia dintre cele mai tari show-uri la nivel international.

Cei prezenti in sala, tineri, parinti, sustinatori ai concurentilor, au asteptat nerabdatori si curiosi venirea juriului pe scena X Factor. Bittman ne-a facut o surpriza placuta. Aparitia sa a fost inedita: imbracat mult mai lejer, in genul George Clooney, si cu ochelari de soare, artistul a demonstrat ca are sarm si o prezenta carismatica. Delia, eleganta si cu un look hippie, a intrat in sala plina de buna dispozitie si a salutat publicul iesean cu zambetul pe buze.  Si Cheloo, partea puternica si exigenta a juriului, a pasit in sala hotarat sa puna pe jar concurentii care vor fi in fata lor, aici, pe scena X Factor din Iasi!

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook