X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Xfactor : Noua melodie a lui Andrei Leonte compusa de Deepside DJ

Andrei Leonte, castigatorul primului sezon X Factor, a ales sa isi lanseze cea mai recenta piesa chiar pe scena show-ului care l-a facut cunoscut.

Andrei a retrait experienta de a fi pe scena X Factor la auditiile cu juriul din Bucuresti, de aceasta data dintr-o ipostaza noua, aceea a unui artist deja lansat. El a interpretat, in premiera, in fata noului juriu X Factor si a sutelor de spectatori prezenti in sala, cea mai recenta piesa a sa: Te iubesc cat 2.

Aceasta este cea de-a treia melodie lansata de Andrei Leonte dupa ce a castigat X Factor si va avea, in curand, un videoclip, pentru care pregatirile sunt in toi. Melodia a fost apreciata de noua generatie de jurati X Factor, in special de Delia care a fost curioasa sa afle cine a compus-o. Compozitorii sunt Deepside Deejays, iar versurile ii apartin chiar lui Andrei Leonte.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook