X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Xfactor : Show pe scena, show in backstage !

Concurentii ar face orice ca sa castige simpatia juriului. Unul dintre aspirantii la X Factor a venit la auditiile din Bucuresti cu cele mai aprige sustinatoare: patru dansatoare frumoase, care sa il acompanieze din culise.

Fetele si-au miscat soldurile, au facut piruete si au incheiat coregrafia cu un spagat in sincron, care i-a lasat masca pe Razvan si Dani. Miscarile incredibile i-au cucerit pe cei din culise, dar au fost suficient de bune pentru a castiga voturile juriului? Daca da, ii veti putea revedea in bootcamp, din toamna!

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook