X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Xfactor spune : La revedere Cluj Napoca,caravana X Factor isi continua drumul!

Pe scena X Factor din Cluj Napoca au venit oameni din toata tara: Timisoara, Arad, Sibiu, Craiova, Oradea si multe altele. Au batut un drum lung, doar pentru a se afla pe scena, in fata noastra si a juriului. Multi dintre sustinatori au stat in sala chiar si 12 ore pentru a fi alaturi de concurentii lor favoriti.

“Doresc sa multumesc in numele echipei X Factor tuturor concurentilor si spectatorilor care au fost alaturi de noi si care au venit din toate colturile tarii pentru a-si dovedi talentul muzical, in fata unui juriu de exceptie.

Apreciem enorm efortul concurentilor care au participat si au avut curajul sa ne dovedeasca faptul ca ei au factorul X. Insa, ca in orice competitie, unii raman si altii pleaca.

Acest lucru nu inseamna ca cei care nu s-au incadrat in criteriile juriului trebuie sa isi piarda speranta sau sa se descurajeze, ba din contra, sa nu renunte la visele lor, ci sa incerce sa ne dovedeasca faptul ca sunt buni si in urmatoarele editii X Factor. Urez succes cu aceasta ocazie tuturor celor care au trecut de auditiile cu juriul. Ne vedem la toamna!”, ne-a transmis Sorin Popa, producatorul show-ului X Factor.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook