X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

YO YO YO … bravo !!! Ioana Anuta

Mai presus de orice, isi doreste sa ajunga in galele live X Factor.

Acum, a ales sa interpreteze singura un duet, “Empire State of Mind” – Alicia Keys si Jay-Z.

Dupa o lunga perioada de asteptare, Tudor si Ioana se intorc pe scena, alaturi de Sanziana, pentru a afla verdictul. “Tudor, esti mai ingamfat decat mine, lucru care ma deranjeaza. Am crezut ca sunt cel mai bun in aceasta directie”, spune Cheloo. Dupa ce i-au tinut in suspans destul, cei trei tineri primesc, in sfarsit, verdictul: DA, merg mai departe. Emotiile rabufnesc, iar Ioana si Tudor se prabusesc, in sincron, in genunchi.

“Mama, parca a fost pluton de executie aici!”, spune Bittman, amuzat de reactia celor doi. Insa ei sunt in elementul lor, doar se afla cu un pas mai aproape sa isi implineasca visul.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook