X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Zuckerberg, în finala X Factor

Bogdan e din Satu Mare. Le are cu muzica. Si la voce si la clape. Mama lui a fost plecată, şase luni, în Grecia. Nu a putut să-l susţină de acolo, acum e lângă el. Singurul băiat din grupa lui Bittman.

Bogdan e din Satu Mare. Le are cu muzica. Si la voce si la clape. Mama lui a fost plecată, şase luni, în Grecia. Nu a putut să-l susţină de acolo, acum e lângă el. Singurul băiat din grupa lui Bittman.

În prima Gală Live, a interpretat “This love”, a celor de la Maroon 5 și… a mers mai departe.

Lui Bogdan nu i-a fost deloc ușor. Finalistul a ascuns faptul că, din cauza vederii slabe, nu a putut să fie militar. Dar tot răul spre bine – a ajuns la X Factor, iar acum poate vrăji puștoaicele de liceu!

O prăjitură cu jeleu, un zâmbet de ștrengar și fetele din public s-au lăsat cucerite de Zuckerberg! Adică, a doua Gală Live.

În următoarea etapă, puștiul lui Dan Bittman a venit cu artileria grea. O melodie semnată de Justin Timberlake și patru mirese care îi bântuie visele. Dar care nu l-au scăpat de un duel. Dar l-au ajutat să-l câștige.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook