X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3
Cat

Vrea sa participe la X-Factor dar nu are voie.Vezi povestea lui Narcis Ianău

Romanul talentat Narcis Iustin Ianău, cel care a câștigat locul II la “Românii au talent” , doreste sa participe si la la X-Factor, show prezentat de Antena 1, unde premiul cel mare este de 200.000 de euro.

Narcis Iusitin Ianău, un adolescent foarte talentat ar vrea să profite de harul său si să castige premiul cel mare, informează agentiadepresamondena.ro. Se pare însă că nu va putea să-și îndeplinească dorința deorece prin participarea la Românii au talent a semnat un contract cu PRO Tv care îi interzice să participe la altă emisiune si cu atât mai putin una concurentă trustului.

Leave a Reply