X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3
Cat

X Factor scrie istoria televiziunii primele auditii cu public incep pe 2 iulie la Timisoara

X Factor scrie istoria televiziunii. Auditiile cu public incep pe 2 iulie la Timisoara, primul oras in care fenomenul X Factor va reveni, de aceasta data cu membri juriului, Paula Seling, Adrian Sina si Mihai Morar.

Toti cei care vor sa asiste la auditii sunt bineveniti sa ia parte la spectacolul oferit de concurenti sambata si duminica, 2 si 3 iulie, la Filarmonica Banatul.

X Factor este mai mult decat un concurs de muzica. Este o oportunitate pentru toti aceia care canta, au voce, sa devina cunoscuti, sa-si urmeze visul”, spune Paula Seling.

“X Factor este un moment de rascruce pentru cei care vin sa demonstreze ca au voce, au intuitie si stiu sa imbrace pachetul complet al unui artist”, completeaza Adrian Sina.

“Eu pana in acest moment nu cunosc o reteta mai buna de a deveni celebru decat prezenta la X Factor si o figura frumoasa facuta in spectacol. Ceea ce este absolut necesar pentru fiecare concurent care crede ca are factorul X e sa nu i se urce succesul la cap”, incheie Mihai Morar.

Auditiile sunt prima etapa a megashow-ului care a innebunit o lume intreaga si pe care Antena 1 l-a adus si in Romania. Pe langa sansa de a deveni cei mai cunoscuti artisti ai momentului si de a-si face vocea auzita participantii au si o miza pentru care se lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu oferit vreodata de un post de televiziune din Romania.

Leave a Reply